Loonwerk & Grondverzet

Wij voeren loonwerkzaamheden uit die variëren van zeer kleinschalig tot groot

Ploegen

Als ervaren loonbedrijf voeren wij diverse werkzaamheden uit. Een van onze specialisaties is ploegen. De ploeg is een landbouwwerktuig dat in de akkerbouw wordt gebruikt om de grond, waarin het gewas wordt gezaaid of geplant, te keren en te verkruimelen, ploegen dus.

Inkuilen

Voor het inkuilen van gras, gebruiken wij gespecialiseerde ladewagens. Door de machines goed te onderhouden en te verjongen streven wij er naar om de hoogste kwaliteit van ruwvoer voor u te kunnen kuilen.

Gras zaaien

Om weer een optimaal gewas van het land te halen is het verstandig om elk jaar opnieuw te inventariseren of het land toe is aan vervanging van het gras. Wij helpen u daarom graag met gras zaaien. 

Sloten dempen

Dankzij onze ervaring en vakmanschap kunnen wij u tevens van dienst zijn bij een grote grondverzet klus, zoals het verkavelen van landerijen waarbij we sloten graven en sloten dempen.

Grondverzet

Met ruime ervaring op het gebied van werkzaamheden in grondverzet, ons deskundig personeel en onze professionele machines, streven wij naar het beste resultaat. Wij doen dit in goed overleg met de opdrachtgever. Of het nu gaat om het uitgraven van een fundering voor een aanbouw aan uw huis, of het uitgraven en verzetten van grote hoeveelheden kubieke meters grond, met onze grondverzet machines zijn wij u graag van dienst in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe .

ZOEKT U EEN ERVAREN LOONBEDRIJF?

Bel of stuur ons een WhatsApp-bericht!