Kraanverhuur- en Loonbedrijf in Groningen

Wat doet een Kraanverhuur- en Loonbedrijf in Groningen?

Ook als u een kraanverhuur- en loonbedrijf  zoekt in de omgeving Groningen kunt u te allen tijde een beroep op ons doen. Wij zijn ervaren loonwerker en hebben meerdere specialistische kraanmachines tot onze beschikking waarmee wij diverse werkzaamheden uit kunnen voeren.

Kraanverhuur in Groningen

Kraanverhuur – loonbedrijf Van der Schors verhuurt verschillende kraanmachines en ander werktuig. Denk hierbij aan een rupskraan, combidumper en shovel. Ook verhuren wij verschillende toebehoren, zoals: rijplaten, sorteergrijper en betonprikkers. Zoekt u tevens een vakbekwame kraanmachinist? Indien gewenst, krijgt u ook de beschikking over onze vakbekwame bemanning.

Loonbedrijf in Groningen

Naast een kraanverhuurbedrijf, zijn wij een ervaren loonbedrijf. Zo helpen wij u graag met verschillende loonwerkzaamheden, zoals:

  • Ploegen
  • Inkuilen
  • Zaaien
  • Sloten dempen

Grondverzet in Groningen

Met ons deskundig personeel, het juiste materieel en de diverse machines en hulpstukken, streven wij naar het beste resultaat. Wij doen dit in goed overleg met de opdrachtgever. Of het nu gaat om het uitgraven van een fundering voor een aanbouw aan uw huis, of het uitgraven en verzetten van grote hoeveelheden kubieke meters grond, met grondverzet machines van diverse formaten zijn wij u graag van dienst in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Kraanverhuur – Loonbedrijf in Groningen

Kraanverhuur- en Loonbedrijf Van der Schors werkt niet alleen in Friesland. Wij zijn tevens werkzaam in de provincie Groningen. Dus: zoekt u kraanverhuur- en Loonbedrijf in de omgeving van Groningen? Bel of stuur een WhatsApp bericht. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen.