Kraanverhuur- en Loonbedrijf in Friesland

Wat doet een Kraanverhuur - Loonbedrijf in Friesland?

Zoekt u Kraanverhuur – loonbedrijf in de provincie Friesland? In dat geval helpen wij u graag verder. Wij bieden onze diensten aan in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Wij hebben jaren ervaring in loonwerk en wij beschikken bovendien over eigen kraanmachines.

Kraanverhuur in Friesland

Kraanverhuur – loonbedrijf Van der Schors beschikt over verschillende kraanmachines en ander werktuig, zoals een rupskraan, combidumper en een shovel. Naast de diverse kraanmachines, verhuren wij ook verschillende toebehoren. Denk hierbij aan: rijplaten, sorteergrijper en betonprikkers. Indien gewenst, verhuren wij onze kraanmachines en toebehoren inclusief vakbekwame bemanning.

Loonbedrijf in Friesland

Wij zijn een ervaren loonbedrijf en wij helpen u graag met verschillende loonwerkzaamheden. Zo kunnen wij u van dienst zijn met de volgende werkzaamheden:  

  • Ploegen
  • Inkuilen
  • Zaaien
  • Sloten dempen

Grondverzet in Friesland

Naast kraanverhuur en loonwerk, helpen wij u ook graag met grondverzet. Zo beschikken wij over het juiste materieel voor het uitgraven, verplaatsen en/of ophogen van grond. Bevindt u zich in de provincie Friesland en heeft u een kraanverhuur- en/of loonbedrijf nodig? Bel of stuur ons een WhatsApp-bericht. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Kraanverhuur – Loonbedrijf in Friesland

Aangezien wij in Friesland gevestigd zijn, is de provincie voor ons bekend terrein. Vanwege al het groen en de natuur vinden wij Friesland een fantastische provincie om in te wonen en te werken. Bevindt u zich in Friesland en zoekt u een Kraanverhuur – Loonbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.