Kraanverhuur- en Loonbedrijf in Drenthe

Wat doet een Kraanverhuur- en Loonbedrijf in Drenthe?

Zoekt u een kraanverhuur- en loonbedrijf in de provincie Drenthe? In dat geval helpen wij u graag verder. Wij hebben namelijk jaren ervaring op het gebied van loonwerk. Tevens beschikken wij over professioneel materieel waarmee wij diverse werkzaamheden voor u uit kunnen voeren.

Kraanverhuur in Drenthe

Naast een loonbedrijf, zijn wij ook een ervaren kraanverhuurbedrijf. Wij hebben verschillend materieel tot onze beschikking die wij in de verhuur hebben. Denk hierbij aan:

  • Minikraan
  • Combidumper
  • Shovel
  • Grondzeef
  • Mobiele kraan

Daarnaast verhuren wij verschillende toebehoren als: rijplaten, sorteergrijper en betonprikkers. Zoekt u naast een kraanmachine, tevens een vakbekwame kraanmachinist? Al onze medewerkers hebben de nodige ervaring en zijn in het bezit van een geldig VCA-diploma en GPO Bodem A + B gekeurd.

Grondverzet in Drenthe

Met ons deskundig personeel en professioneel materieel, streven wij naar het beste resultaat. Wij doen dit in goed overleg met u, de opdrachtgever. Onze voornaamste werkzaamheden zijn het verhuren van graafmachines en het aannemen van grondwerken, zoals bouwputten uitgraven, rioleringswerkzaamheden, kabels- en leidingen, beschoeiingen, tuinaanleg en alle overige grondwerken. Zoekt u dus een ervaren loonbedrijf dat u kan helpen met onder andere grondverzet en bevindt u zich in de provincie Drenthe? In dat geval helpen wij u graag verder.

Kraanverhuur- en Loonbedrijf in Drenthe

Net als Friesland en Groningen, komen wij als kraanverhuur- en loonbedrijf ook graag in de provincie Drenthe. Bevindt u zich in het Noordoosten van Nederland  en heeft u een ervaren loonbedrijf nodig? Bel of stuur een WhatsApp-bericht. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.